De LoopbaanProfessional

Gerda Stasse

logo Aandacht geeft Coaching poppetje in bewegingtransp2

 

 

    

 

Durf jij het aan?

Als jij het aandurft om zelf de antwoorden te ontdekken op je vraagstuk, durf ik het aan om je hierbij als professionele coach ondersteuning te bieden.

 

Wie ben ik.

Mijn naam is Gerda Stasse, ik ben geboren in 1961 en opgegroeid in Groningen. Al ruim 29 jaar woon ik samen met ons gezin in Kropswolde, gemeente Hoogezand-Sappemeer. Mijn coachingpraktijk aan huis is een warme plek waar ik als loopbaancoach mensen begeleidt in hun zoektocht. Mijn ruime ervaring als leidinggevende en professionele coach zorgen voor een krachtige verbinding. Deze weten elkaar te versterken en kan ik daardoor optimaal inzetten in jouw coachingtraject.

 

 

"Praten over problemen creëert problemen - praten over oplossingen creëert oplossingen”

Steve de Shazer 

                            

 

Mijn missie: als een kompas richting geven aan hetgeen, waar jij voor staat en waar jij voor wilt gaan.

Mijn passie: mensen vanuit hun unieke zelf hun eigen kwaliteiten en talenten laten ontdekken.

 

Het kenmerkt mij, dat ik nieuwsgierig ben naar hetgeen de mens beweegt. Mijn kernwaarden zijn: inzicht, ervaring in zowel gedrag, waarden en overtuigingen, identiteit als zingevingsniveau. Mijn coachingtrajecten zijn gebaseerd op maatwerk, omdat ieder mens en elke vraag uniek is. Na afloop van het coachingtraject, waarin je de antwoorden hebt gevonden op de doelen die je jezelf hebt gesteld, ben je in staat deze in te zetten, zodat je de regie over je eigen leven weer in eigen hand kunt nemen.

 

 

 

Copyright © 2021. All Rights Reserved "Gerijsma" owner of this site.


Privacyverklaring