De LoopbaanProfessional

Gerda Stasse

logo Aandacht geeft

 poppetje

 

 

 

 

 

 

 

Het levensverhaal als bron.
 

Door gericht te vertellen over bepaalde aspecten uit je leven en je jonge jaren wordt er een verbinding gemaakt tussen deze aspecten en belangrijke zaken van nu en straks. Het gaat hierbij om je passie, je drijfveren en interesses. Met deze kennis kun je beter richting geven aan je loopbaan en je leven.

 

       Wil je eindeloos praten, of wil je resultaat

Ben je als werkzoekende in een reorganisatie terechtgekomen en vind je het lastig vinden om mee te bewegen, dan help ik je het lamgeslagen gevoel om te buigen. Dit doe ik door het inzichtelijk maken van je kwaliteiten, zodat je een reorganisatie als een kans kunt zien.

 

       Ik help mensen die hun hakken in het zand zetten weer los te krijgen

Als je vast zit in je weerstand, leer ik je om anders te kijken, voelen en doen, waardoor je loskomt van je weerstand en je jouw energie op een positieve wijze weet in te zetten. Hierdoor kom je in jouw kracht te staan en kom je vanuit stilstand weer in beweging.

 

       Op zoek naar je droombaan

Wil je als werkzoekende graag weer aan het werk, dan help ik je als ervaringsdeskundige om je arbeidsklaar aan de markt te kunnen presteren. Vanuit oprechte en warme betrokkenheid bied ik ondersteuning gericht op jouw ontwikkeling, zodat je vol zelfvertrouwen jouw kennis en vaardigheden kunt inzetten bij het vinden van jouw droombaan.

 

       Als je alles hebt en je je toch ongelukkig voelt

Als je het gevoel hebt dat je geen grip meer hebt op het geven van richting in je leven en als je meer uit jezelf wilt halen, leer ik jezelf bewust te worden van jouw kwaliteiten en talenten. Je zult dan trots zijn op wie je bent, je zult je gezien en gehoord voelen, waardoor je weer geluk in jouw leven zult ervaren.

        

      

 

 

 

 

 

Inspirerende tekst

"Be faithful to that which exists within yourself."
Andre Gide

 

 

 

Copyright © 2021. All Rights Reserved "Gerijsma" owner of this site.


Privacyverklaring